Gebruikte accessoires: Grillplaat (standaard), Rooster, Deksel
Welke manier: Indirekt (op het rooster met deksel)
Aantal briketten: 8
Kerntemperatuur: 70 graden
Bereidingstijd: ongeveer 1 uur voor een vol grillrooster
Ingrediënten:
krabbetje's
"red roast pork" marinade van de toko
minikrieltje's ( 450 gram )
reepje's ontbijtspek
fruitsalade
Bereidingswijze:
Ontdoe de krabbetje's van losse stukje's vet, snijd zoveel mogelijk weg
Een dag van te voren de krabbetje's marineren en in koelkast leggen.
Cobb aansteken zoals gebruikelijk. De mini-krieltje's in een licht ingevette kookring leggen ( arachide olie) en afdekken met ontbijtspek.
De gemarineerde krabbetje's een uur voor gebruik uit de koelkast halen en vooral goed drogen.
Op het rooster leggen en rustig wachten.
Als het vlees makkelijk van de botje's komt is het gerecht klaar.
Naam inzender: kor smid
Bron: www.kokenopdecamping.nl
Chinese ( sha sieuw ) krabbetje's
-
- Site Admin
- Berichten: 39
- Lid geworden op: 17-08-2012 11:56